| Fotografie 1 dag-workshop

Haal meer uit jezelf en volg een één-op-één workshop in jouw fotografie genre.

Meer weten

| Cursus Inspireren en Creatief fotograferen

Een volwaardige cursus met persoonlijke begeleiding van succesvolle beroepsfotografen.

In 12 lessen gedurende 52 weken leer je alles om nooit meer op de automatische stand de meest prachtige creatieve en inspirende foto's te maken welke kwalitatief gelijk staan aan de foto's van de professionals.

Meer weten


| Fotografie 1 dag-workshop


Haal meer uit jezelf en volg een één-op-één workshop in jouw fotografie genre.


Goede beelden dragen bij aan jouw identiteit waarmee jij, je als professional op de kaart kunt zetten, dan is deze professionele workshop perfect voor jou!


Wat heb je nodig


- Je beschikt over een spiegelrefelex of mirrorless camera met lenzen en een statief.

- Je beschikt minimaal over de basiskennis van fotografie en de werking tussen sluitertijd, diafragma en ISO waarde hebben geen geheimen voor jou.


Locatie


Op een locatie naar jouw keuze.


Over de Workshop


Tijdens deze Workshop komt het volgende aan bod:

Belichtingsmeting | Het voorkomen van kleurzweem | Daglichtfotografie | Compositie | Styling | Social Media | Branding: Hoe presenteer je je onderneming naar de buitenwereld? Hoe creëer je een eigen stijl.

Daarnaast zal ik al je vragen behandelden. Je kan eventueel je laptop meenemen als je over Adobe Lightroom en Photoshop beschikt. Ter voorbereiding op de workshop kan je foto's meenemen die voor jou inspirerend zijn.


Hoe ziet de dag eruit


De ochtend bestaat uit een korte kennismaking. Aansluitend komen de basistechnieken van jouw fotografie genre aan bod en zal ik je begeleiden.

Daarna genieten we van een heerlijke lunch.

In de middag laat ik je zien hoe je op een mooie en natuurlijke manier de foto kan nabewerken in Lightroom Photoshop want een foto moet "In camera right" moet zijn en geen "kunstwerk" worden.


Samenvattend


- Eén-op- één praktijkgerichte workshop in jouw fotografie genre

- Jij bepaald de locatie van de workshop

- Tijdsduur: 10.00 - 16.00 uur

- Volledige focus op jouw fotografie genre

- Compositie, Cameratechnieken en objectief keuze

- Uitleg over workflow, editing en nabewerking in Lightroom Photoshop

- Branding

- Lunch en drankjes gedurende de hele dag

- Meenemen: je camera, objectieven en statief, optioneel je laptop


Kosten


Een individuele Workshop in jouw fotografie genre kost € 695,- incl. 21 % btw.

| Inspirerend, Creatief en Nooit meer op de Automatische stand fotograferen


Onze actuele, innovatieve en inspirerende fotografiecursus is geschreven en wordt begeleid door de successvolle beroepsfotografen van RagisPhotowerk, welke aan de top van hun vakgebied wordeh gerekend. In deze cursus krijg alle kennis mee en vaardigheden geleerd die je nodig hebt om inspirerend, creatief en nooit meer op de automatische stand fotograferen.

Je leert professionele foto's maken als een professional. Je kunt na voltooïng van deze cursus zelfs een carrière als freelance beroepsfotograaf beginnen want elk aspect binnen de fotografie wordt belicht.

Je begeleidend fotograaf deelt zijn enorme schat aan kennis met jou en leert je deze toe te passen op verschillende gebieden en specialisaties van de fotografie. Daarnaast zijn er gedurende de cursusduur 10 persoonlijke contactmomenten met je begeleidend fotograaf waarin je in de gelegenheid bent de zaken die je als lastig of moeilijk ervaart persoonlijk te bespreken. De cursus telt 12 lessen welke telkens worden afgesloten met interactieve, inspirerende en creatief opdrachten. De cursusduur is 52 weken. Gedurende deze tijd leert je alle kneepjes van de fotografie.


Hoe werkt deze cursus?


Na je inschrijving en ontvangst van het cursusgeld (of maandelijks cursusgeld als je voor maandbetalingen kiest) ontvangt je binnen 24 uur de eeste les van je cursus van je persoonlijke docent. Je docent staat gedurende de gehele cursusduur klaar om je te helpen en te begeleiden, je vragen te beantwoorden en om je te helpen.

We bieden misschien wel de meest volledige fotografie thuisstudie aangevuld met persoonlijke contactmomenten, waarbij je steeds begeleid wordt door een eigen docent die zelf op een hoog niveau in de fotografie wereld werkzaam is.

In deze fotografiecursus draait niet alleen om theorie, je krijgt ook veel praktische hulpmiddelen en informatie aangereikt.

Je krijgt steeds leuke interactieve huiswerkopdrachten waarmee elke les wordt afgesloten. Je opdrachten worden door je docent beoordeeld en voorzien van feedback waar je mee verder kan en van leert waarna u meteen verder kan met de volgende les.


Zijn er vooropleiding vereisten?


Deze cursus is voor iedereen toegangekijk. Er is géén vooropleiding en géén fotografische vooropleiding vereist om te kunnen starten. Alle lessen zijn gemakkelijk, boeiend en luchtig geschreven en je hoeft geen examens af te leggen.

Je mag de cursus in je eigen tempo kunt doorlopen. Indien nodig mag je er langer dan een jaar over doen om de cursus af te ronden.

Wanneer je de fotografiecursus hebt afgerond heb je de vaardigheden en kennis om foto's te maken zoals profesionals en kan je zonder problemen als freelance fotograaf aan de slag te gaan.


Wat komt aan bod in de cursus?


Les 1: Cursus introductie en de hoe de verschillende camera's en lenzen werken.

Les 2: De basis van de fotografie en de relatie tussen sluitertijd, diafragma en ISO.

Les 3: Belichting en lichtmeting methoden.

Les 4: Het digitale en analoge fotografie proces.

Les 5: Licht zien, licht lezen en licht beoordelen.

Les 6: Verlichting, wat is het beste licht?

Les 7: Ontwilkkel uwzelf, gebruik van de juiste technieken en beeld analyse.

Les 8: Uitgelicht: foto apparatuur en toebehoren, computer en software

Les 9: Beeld resolutie, retoucheren, & afdrukken.

Les 10: De fotostudio.

Les 11: Reisfotografie.

Les 12: Portfolio opbouwen voor agentschappen en Fotostock bureaus.


Start data


Je kunt op elk gewenst moment starten.


Cursusgeld


€ 695,- voor de hele cursus of € 58,- per maand incl. 21 % btw.


Inbegrepen


12 lessen als hierboven beschreven inclusief 10 persoonlijke coaching contactmomenten met je docent, onbeperkte ondersteuning via e-mail, studeren in eigen tempo zonder tijdsdruk.


Betaling


Betaling per maand is mogelijk. Het maandbedrag bedraagt 58,00 Euro. Na elke betaling ontvangt u een cursus hoofdstuk per email.


Inschrijving


Voor inschrijving en/of meer informatie van een van onze cursusen kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of via hallo@photowerk.be


Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden?

Aarzel dan niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons


Copyright © | RagisPhotowerk | Webdesign RagisPhotowerk