| Onderscheidende fotografie

Fotografie is een zeer bijzondere uitvinding die mogelijkheden biedt om alles om ons heen te visualiseren. Fotografie is onze grote passie en met onze gecombineerde kennis halen wij waanzinnig veel plezier uit het maken van foto’s en video’s. Producties die zorgen voor meer business, naamsbekendheid en succes. Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden.

Dankzij een sterk inbeeldend vermogen en intuïtie voor wat werkt op een foto spelen wij met het licht om de puurheid van een onderwerp of omgeving vast te leggen en werken we graag met daglicht zodat een beeld rust en puurheid uitstraalt. Daarnaast werken we ook met een combinatie van dag- en kunstlicht daar ons dat de mogelijkheid biedt alle aandacht uit te laten gaan naar de uitstraling van het onderwerp in een beeld.

Hiervoor werken we altijd graag nauw samen met onze klanten naar een perfecte uitstraling van het bedrijf, organisatie, product en/of dienst omdat een beeld alleen geslaagd is wanneer deze de juiste boodschap uitstraalt en in de smaak valt bij de doelgroep.

Onze missie: De boodschap van onze opdrachtgevers met hoge kwaliteitsbeelden doeltreffend in beeld brengen waarbij de focus niet enkel op het maken van het beste beeld ligt, maar juist ook op wat het beeld moet communiceren. Door fotografie en styling te combineren halen wij waanzinnig veel plezier uit het maken van foto’s en video producties welke doelgroepen inspireren en zorgen voor meer business, naamsbekendheid en succes.

Je kunt altijd rekenen op een eerlijke en flexibele samenwerking, duidelijke communicatie en een goed product.


| Werkwijze & Prijzen

Voor geweldige wooninspiratie leveren wij internationale "Lifestyle en Design Binnenkijkers" aan gerenomeerde interieur en lifestyle magazines, uitgeverijen en bedrijven. Dit doen we zowel in opdracht als zelfstandig. Voor deze interieur binnenkijkers en gastronomisch/culinaire fotoreportages maken we regelmatig gebruik van een stylist(e) en een professionele tekstschrijver. Samen verzorgen wij de complete fotoproductie, inclusief inspirerende teksten op basis van de interviews.

Voor editorial werk geldt een exclusiviteit van 6 maanden.

We verzorgen voor uiteenlopende detailhandel bedrijfsbranches tot groothandel ondernemingen en van praktijken tot winkelcentra de commerciële en interieurfotografie.

We creëeren professionele beelden vanuit een commercieel oogpunt die doelgroepen inspireert door de boodschap van de ondernemer doeltreffend in beeld te brengen.

Professionele foto's zijn daarmee een verrijking voor iedere ondernemer. Ze geven ondermeer de indenteit en marktwaarde weer in on- en offline publicaties. Daarnaast leiden goede beelden tot een betere online vindbaarheid van uw onderneming, meer paginaviews en meer belangstelling.

Tijdens een fotoshoot nemen we ook altijd de tijd om een ongedwongen blik van mensen die voor de lens verschijnen vast te leggen. Dat spreekt de nieuwsgierigheid van een kijker aan en een persoonlijke touch aan een beeld.

Daarnaast is niet alleen belangrijk om je zaak met sfeervolle foto's te presenteren, representatieve foto’s van je medewerkers zijn mede bepalend voor de uitstraling van je bedrijf want je wilt je online bezoekers en advertentie bekijkers inspireren en motiveren tot een bezoek aan je zaak.


Onze werkwijze

Het verzorgen van interieur en retailfotografie is maatwerk. Voor een goed verloop van de fotoshoot bespreken wij voor de aanvang van een fotoshoot wat je graag in beeld gebracht wilt hebben en zullen je wensen doorspreken. Vervolgens plannen we een datum voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maken gebruik van zowel daglicht als omgevingslicht om de foto’s en het karakter van je zaak zo realistisch mogelijk weer te geven.

Fotostyling is een belangrijk onderdeel bij interieur, commerciële fotografie. Indien u dat wenst kunnen we gebruik maken van een styliste. Deze zorgt voor een onderscheidende, professionele uitstraling en een verrijking van uw bedrijfsuitstraling.

Wij werken uitsluitend met Hi-end professionele fotoapparatuur, lenzen en toebehoren. Na een fotoshoot selecteer je zelf de foto’s die worden en nabewerkt. Tijdens het bewerkingsproces kijken we ondermeer naar kleurzweem en helderheid in de foto’s. Waar nodig zullen we oneffenheden en eventueel vertekend beeldcorrectie corrigeren zodat we u een fotoreeks kunnen aanbieden welke rust en eenheid uitstraalt.

Het voor ons belangrijk dat je tevreden bent. Daarom streven wij naar een optimale communicatie en service.


Aflevering van beelden

Binnen vijf werkdagen na de opdracht zijn je foto’s per e-mail link beschikbaar voor internet publicatie, brochures en andere beeldcommunicatie doeleinden. De fotobestanden worden in een hoge resolutie sRGB voor websites, in RGB en CYMK voor eigen printwerk en drukwerk geleverd. Desgewenst leveren we de fotobestanden eveneens aan in een resolutie van 240 dpi in het gewenste kleurprofiel van de drukker van je drukwerken enz. Je ontvangt de foto's zonder watermerk en licentie vrij voor al je beeldcommunicatie uitingen. Echter, het auteursrecht op de foto's blijft bij de fotograaf.


Prijs en kwaliteit spelen een grote rol bij fotografie

Wij maken nooit een maximaal aantal foto’s tijdens een fotoshoot maar maken zo veel foto’s als nodig is om je wensen zo optimaal mogelijk in beeld te brengen en je zaak te presenteren.


Sfeer-, interieur- en portretfotografie

Starttarief: € 45,00

Bij afname van minder dan 10 fotobestanden: € 35,00 per fotobestand. 

Bij afname vanaf 10 fotobestanden: € 30,00 per fotobestand. 


Stylist

Dagdeeltarief

3 - 4 uur op locatie: € 240,00


Videoproductie

Voor videoproducties maken we graag een offerte op maat.


Alle voornoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en eventuele parkeerkosten. Voor opdrachten binnen de provincie Belgisch Limburg zijn de verplaatsingskosten inbegrepen. Voor opdrachten buiten de provincie Belgisch Limburg rekenen wij een kilometervergoeding van 0,85 Euro cent per kilometer.


Voor meer informatie en vragen kun je ons bereiken via het contactformulier of via hallo@photowerk.be. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken om je specifieke wensen, de mogelijkheden en prijzen door te nemen. Als we tot een overeenkomst komen plannen we de fotoshoot in.


Voor potentiële kopers is de kwaliteit van vastgoedfoto's na de vraagprijs en de locatie van een object de derde factor tijdens de oriëntatie fase om wel of niet over te gaan tot een bezichtiging van een vastgoed object.


De tijd van "je moet er doorheen kijken" en "je moet jezelf gaan overtuigen" is in ons huidige digitale tijdperk achterhaald.

De kwaliteit van vastgoedfoto's speelt tegenwoordig een grotere rol dan ooit om de potentie en sterke punten van een object in beeld te brengen.

Met een professionele fotoreportage kan de kijker zich niet alleen een goed beeld van het potentieel en de mogelijkheden van een object vormen, maar ook inleven in een object.

Een professionele fotoreportage kan zorgen voor een goede verkoop daar het de advertentie bij vastgoedzoekmachines positief beïnvloed door te voldoen aan de rangorde regels die deze websites stellen. Zo zal een advertentie sneller bovenaan de zoekresultaten komen te staan als er ook nog een aantrekkelijke objectomschrijving is aangeleverd.

Wij bieden een totaalpakket van vastgoedfotografie met nabewerking, eventueel aangevuld met een verkoopstyling aan om makelaars te voorzien van representatieve foto’s zodat men maximaal rendement kan halen uit een vastgoed fotografie investering.

Het is voor ons belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom streven wij naar een optimale communicatie en service.


De voordelen op een rij

Om vastgoed goed onder de aandacht te kijgen bij potentiële kopers zijn hoge kwaliteits foto’s waarbij de kijker zich kan inleven en de sfeer van het vastgoed kan ervaren steeds vaker doorslaggevend om een advertentie wel of niet te bekijken.

Wij creëeren professionele vastgoedfoto's vanuit een oogpunt van potentiële kopers en brengen onder andere het afwerkingsniveau en details welke een object uniek maakt in beeld.


Onze werkwijze

We zullen eerst de opdracht doorspreken en een document bezorgen met tips om de woning of pand foto klaar te maken. Vervolgens komen wij foto’s van de binnen- en buitenkant van het object maken. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van daglicht om de sfeer en het karakter van het object en de ruimtes zo realistisch mogelijk weer te geven.

Wij werken daarvoor uitsluitend met Hi-end professionele fotoapparatuur en lenzen die perfect geschikt zijn voor interieur en woningfotografie.

Tijdens de fotoshoot regelen wij indien nodig een stukje verkoopstyling zodat alle ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk worden gepresenteerd en een potentiële koper zich een objectief beeld kan vormen. Dit doen we door de bestaande inrichting waar mogelijk op een neutrale wijze te optimaliseren waarbij we verkoop belemmerende attributen tijdens de fotoshoot even verplaatsen om pluspunten en details te benadrukken.

Een fotoshoot duurt afhankelijk van de grootte van het pand ongeveer 1,5 tot 2 uur maar kan ook wat langer duren. Wij reken géén meerkosten aan indien een fotoshoot langer dan 2 uren zou duren.

Na een fotoshoot worden de beste foto’s geselecteerd en nabewerkt. We kijken daarbij naar onder andere kleurzweem en de helderheid in de foto’s. Waar nodig zullen we eventueel vertekend beeldcorrectie toepassen.

Foto's worden nooit "ge-photoshopt" om de werkelijkheid mooier te maken. We leveren uitsluitend beelden aan waarmee een potentiële koper zich een eerlijk en objectief beeld van een object kan vormen.


All-inclusive Vastgoedfotografie voor 195,00 Euro? Dat kan!

Wij maken nooit een maximaal aantal foto’s tijdens een fotoshoot, maar maken zo veel foto’s als nodig is om een woning of pand zo optimaal mogelijk te presenteren voor verkoop of verhuur.


- Strategische fotopresentatie van minimaal 20 en maximaal 25 foto’s per object in hoge resolutie. We werken daarvoor met professionele Nikon camera’s en lenzen en het andere materiaal welke nodig is voor een goede interieur fotografie presentatie.

- Styling ter plaatse (waar- en indien nodig) waaronder het tijdelijk verplaatsen van kleine, storende en voor de kijker afleidende elementen welke afbreuk kunnen doen aan de inhoudelijke kwaliteit van de beelden.

- Interieur van het object: alle ruimten van het object.

- Exterieur object: voor- en achtergevel van het object, indien aanwezig balkon, garage en tuin.

- Beeldcontrole en indien nodig nabewerking van individuele foto’s op vertekening, helderheid en kleurzweem.

- Aanlevering via email middels "We Transfer" binnen 2 werkdagen na uitvoering van de opdracht.

- Na twee werkdagen is de volledig nabewerkte fotoreportage per We Transfer e-mail-link beschikbaar voor websites, social media, brochures en andere communicatie doeleinden.


- Werkgebied: gehele provincie Belgisch Limburg inclusief verplaatsingskosten (reistijden, brandstofkosten en eventuele parkeerkosten).

- Werkdagen: maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Je ontvangt de foto's zonder watermerk en licentie vrij voor de doeleinden welke in de opdrachtovereenkomst zijn opgekomen, echter het auteursrecht op de foto's blijft bij de fotograaf.


All-inclusive tarief

195,00 Euro exclusief btw per object (= 235,95 Euro inclusief btw) per object.


Uitzonderingen

Voor villa’s, herenhuizen en objecten met bijgebouwen zoals paardenstallen zijn vaak 40-50 foto’s nodig om het aangeboden object met aanhorigheden goed in beeld te brengen. Het all-in tarief voor deze categorie bedraagt 285,00 Euro exclusief btw per opdracht (= 344,85 Euro inclusief btw).


Facturatie

Per email en per object bij aflevering van de foto’s.


Woonvideo en 360 graden fotografie

Woonvideo: alleen in combinatie met fotografie opdracht: 125,00 Euro per object.

360 graden fotografie: alleen in combinatie met fotografie opdracht: 25,00 Euro per ruimte.


Opdrachten op basis van uurtarief

Voor opdrachten op basis van uurtarief maken we graag een offerte op maat. Ons uurtarief bedraagt 65,00 Euro per uur excl. nabewerking. Voor een een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of via hallo@photowerk.be.Alle voornoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Voor opdrachten binnen de provincie Limburg berekenen wij géén reistijdvergoeding en verplaatsingskosten. Eventuele parkeerkosten worden wél in rekening gebracht.

Wil jij...

- Je wilt je website aantrekkelijker maken om meer klanten te trekken?

- Meer online reviews creëren op Social Media, TripAdvisor...?

- Je wilt de zichtbaarheid van je zaak vergroten met representatieve foto’s van je zaak en de menukaart?

- Je producten onderschijdend delen via verschillende social media kanalen zoals Twitter, Facebook, Instagram, Trip Advisor, je eigen website en traditioneel drukwerk?


Voor al deze vragen kunnen wij je verder helpen maar we zien je ook al denken: “oei, wat gaat dat wel niet kosten?... en ik ben ook druk, druk, druk...”.


Onze werkwijze

Het verzorgen van culinaire en gastronomische fotografie is maatwerk. Voor een goed verloop van de fotoshoot bespreken wij voor de aanvang van een fotoshoot wat je graag in beeld gebracht wilt hebben en zullen je wensen doorspreken. Vervolgens plannen we een datum voor de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot maken gebruik van zowel daglicht als omgevingslicht om de foto’s en het karakter van uw zaak zo realistisch mogelijk weer te geven.

Fotostyling is een belangrijk onderdeel bij culinaire en gastronomische fotografie. Indien je dat wenst kunnen we gebruik maken van een styliste. Deze zorgt voor een onderscheidende, professionele uitstraling en een verrijking van je bedrijfsuitstraling.

Wij werken uitsluitend met Hi-end professionele fotoapparatuur, lenzen en toebehoren. Na een fotoshoot selecteer je zelf de foto’s die worden nabewerkt. Tijdens het bewerkingsproces kijken we ondermeer naar kleurzweem en helderheid in de foto’s. Waar nodig zullen we oneffenheden en eventueel vertekend beeldcorrectie corrigeren zodat we je een fotoreeks kunnen aanbieden welke rust en eenheid uitstraalt.

Het is voor ons belangrijk dat je tevreden bent. Daarom streven wij naar een optimale communicatie en service.


Aflevering van beelden

Binnen vijf werkdagen na de opdracht zijn je foto’s per e-mail link beschikbaar voor internet publicatie, brochures en andere beeldcommunicatie doeleinden. De fotobestanden worden in een hoge resolutie sRGB voor websites, in RGB en CYMK voor eigen printwerk en drukwerk geleverd. Desgewenst leveren we de fotobestanden eveneens aan in een resolutie van 240 dpi in het gewenste kleurprofiel van de drukker van je drukwerken enz. Je ontvangt de foto's zonder watermerk en licentie vrij voor al je beeldcommunicatie uitingen. Echter, het auteursrecht op de foto's blijft bij de fotograaf.Prijs en kwaliteit spelen een grote rol bij fotografie

Wij maken nooit een maximaal aantal foto’s tijdens een culinaire en of gastronomische fotoshoot maar maken zo veel foto’s als nodig is om je wensen zo optimaal mogelijk in beeld te brengen en je zaak te presenteren.


Culinaire fotoshoot

Starttarief: € 45,00

Tarief per fotobestand: € 35,00 


Sfeer-, interieur- en portretfotografie

Het is niet alleen belangrijk om je gerechten lekker te presenteren. Sfeervolle foto's van je zaak en representatieve foto’s van je medewerkers zijn mede bepalend voor de uitstraling van je zaak. Daarmee kun je online bezoekers en advertentie bekijkers inspireren en motiveren tot een bezoek aan je zaak.


Starttarief: € 45,00

Bij afname van minder dan 10 fotobestanden: € 35,00 per fotobestand. 

Bij afname vanaf 10 fotobestanden: € 30,00 per fotobestand. 


Videoproductie

Voor videoproducties maken we graag een offerte op maat.


Alle voornoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en eventuele parkeerkosten. Voor opdrachten binnen de provincie Belgisch Limburg zijn de verplaatsingskosten de inbegrepen. Voor opdrachten buiten de provincie Belgisch Limburg reken wij een kilometervergoeding van 0,85 Euro cent per kilometer.


Voor meer informatie en vragen kun je ons bereiken via het contactformulier of via hallo@photowerk.be. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken om je specifieke wensen, de mogelijkheden en prijzen door te nemen. Als we tot een overeenkomst komen plannen we de fotoshoot in.


Professionele foto's zijn een verrijking voor elke onderneming. Ze geven ondermeer je merkwaarde, indenteit en marktwaarde weer in online publicaties weer welke automatisch leidt tot een betere online vindbaarheid van je onderneming, meer paginaviews en meer belangstelling.

Onze werkwijze

Tijdens Bedrijfs- & Projectfotografie opdrachten nemen we naast het in beeld brengen van werk ook altijd de tijd om een ongedwongen blik van mensen die voor de lens verschijnen vast te leggen. Dat maakt dat onze bedrijfs- & project fotografiestijl de nieuwsgierigheid van een kijker aanspreekt en een persoonlijke touch krijgt.

Tijdens het fotograferen maken wij voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht en het licht op de locatie en werken we uitsluitend met hi-end proffessionele fotoapparatuur.

Na de fotoshoot zullen we in overleg een selectie van de beelden maken. Het geselecteerde beeldmateriaal wordt door ons nabewerkt waarbij we kleurhelderheid, kleurzweem, oneffenheden en vertekeningen corrigeren zodat wij een fotoreeks kunnen aanbieden welke rust en eenheid uitstraalt.

Het is voor ons belangrijk dat je tevreden bent. Daarom streven wij naar een optimale communicatie en service.


Aflevering van beelden

De fotobestanden worden in een hoge resolutie van 240 dpi en in de gewenste kleurprofielen aangeleverd voor de drukker, in sRGB formaat voor websites, en RGB of CYMK voor eigen printwerk. Het beeldmateriaal kan voor diverse marketingdoeleinden gebruikt worden.

Je ontvangt de foto's zonder watermerk en licentie vrij voor de doeleinden welke in de opdrachtovereenkomst zijn opgekomen, echter het auteursrecht op de foto's blijft bij de fotograaf.

Prijs en kwaliteit spelen een grote rol bij fotografie

Binnen het domein Bedrijfs- & Projectfotografie hanteren wij twee verschillende prijslijsten, een commerciële prijslijst en een redactionele prijslijst. Voor beide categorieën werken wij voornamelijk met het dagdeeltarief of een dagtarief.

Opdracht op basis van uurtarief is ook mogelijk. Voor redactionele opdrachten kan een beeldrechtenvergoeding per afgeleverd beeld worden aangerekend. De redactionele beeldrechtenvergoeding wordt vastgelegd in de opdrachtovereenkomst.


Fotografie opdracht

Dagdeeltarief

3 - 4 uur fotografie op locatie € 390,00

(incl. nabewerking en aflevering als bescheven bij "Aflevering van beelden").

Dagtarief

5 - 8 uur fotografie op locatie € 750,00

(incl. nabewerking en aflevering als bescheven).


Stylist

Dagdeeltarief

3 - 4 uur op locatie € 240,00

Dagtarief

5 - 8 uur op locatie € 450,00


Videoproductie

Voor videoproducties maken we graag een offerte op maat. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via ons contactformulier of via hallo@photowerk.be.


Projecten

Voor projecten, fotografische project opvolging maken we graag een offerte op maat. Je kunt daarvoor contact met ons opnemen via ons contactformulier of via hallo@photowerk.be.


Opdrachten op basis van uurtarief

Voor opdrachten op basis van uurtarief maken we graag een offerte op maat. Ons uurtarief bedraagt 65,00 Euro per uur excl. nabewerking. Voor een offerte op maat kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of via hallo@photowerk.be.Alle voornoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW, eventuele parkeerkosten en een reisvergoeding van 0,85 Euro cent per kilometer.


Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden?

Aarzel dan niet en neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons


Copyright © | RagisPhotowerk | Webdesign RagisPhotowerk