Over Photowerk Academy

Innovatief

Onze fotoreizen, workshops, uitstappen en cursussen zijn geschikt voor eenieder met een onderzoekende geest en wat verborgen talent.

Onze activiteiten worden begeleid door professionele fotografen met veel ervaring in het begeleiden van cursussen, groepsworkshops en fotoreizen.

Wij hebben geen winst oogmerk

Omdat wij vinden dat fotoreizen, workshops en cursussen voor iedere fotograaf bereikbaar moet zijn, hebben wij geen winstoogmerk.

Dat kunnen we bereiken door samen te werken met professionele fotografen welke graag hun kennis delen en dat vertaalt zich in een aanbod van fotoreizen, workshops en cursussen tegen scherpe prijzen zonder afbreuk aan de inhoudelijke kwaliteit van een fotoreis, workshop of cursus.

Wij kijken voorruit

Inhoudelijk sluiten de workshops aan bij de actuele fotografie ontwikkelingen en kijken de begeleidende fotografen vooruit naar de toekomst.

Ook na een fotoreis, workshop of cursus kunt u steeds rekenen op persoonlijke online ondersteuning zodat u zichzelf verder kunt blijven ontwikkelen.

Het hele jaar door organiseren we fotoreizen, workshops en fotografie uitstapjes aan betaalbare prijzen zodat ons aanbod toegankelijk voor meer fotografen toegakelijk is.

Over onze Fotoreizen en Workshops


Met onze Fotoreizen en Workshops laten we fotografen de prachtige natuurgebieden en fotogenieke locaties in diverse landen ontdekken om met mooie herinneringen en foto's thuis te komen.

De workshops worden begeleid door professionele fotografen met veel ervaring in het begeleiden van groepsworkshops en fotoreizen. Allen hebben affiniteit met de natuur en cultuur van de workshopbestemmingen. De workshops staan dan ook vooral in het teken van fotograferen. Sommige van hen zijn vakdocent fotografie, natuur- of reisfotograaf.

Tijdens en na het volgen van een workshop of cursus halen veel fotografen altijd waanzinnig veel plezier uit het maken van foto’s omdat het creatief, intuïtitief en inbeeldend vermogen steeds wordt geprikkelt. Door onder andere anders te leren kijken, te spelen met licht en creatief te werken met compositie technieken wordt de puurheid van een onderwerp of omgeving vastgelegd waardoor iedere foto die u maakt uw beeldsignatuur draagt.

Onze Fotoreizen en Workshops in detail


- De taal tijdens de reizen en workshops is Nederlands. Anderstaligen worden individueel in de Engelse taal begeleid.

- Onze fotoreizen en workshops starten en eindigen altijd in België of Nederland.

- U hoeft niet zelf uw vlucht of vervoer naar de fotoreis of workshopbestemming te regelen zoals dat wel vaker het geval is bij andere aanbieders.

- We proberen altijd voor vertrek van een workshop met de groep samen te komen om kennis maken, vragen te stellen, en deelnemers te informeren over welk materiaal ze best wel of niet meenemen.

- Na de workshop ontvangt iedere deelenemer het eBook Photowerk Academy eBook "Landschaps- en Reisfotografie", boordervol tips en trucs en uiteg om ook stappen vooruit te kunnen zetten. Daarnaast zijn wij ook na de fotoreis of workshop bereikbaar om vragen te stellen.

- Bij elke fotoreis of workshop kunnen maximaal 8 personen mee en indien mogelijk wordt de fotoreis of workshop begeleid door 2 in plaats van 1 begeleidende fotograaf. Een groep telt dan maximaal 10 personen. 2 begeleidende fotografen heeft natuurlijk veel voordelen, zo is het mogelijk om deelnemers vaker en sneller individueel bij te staan.

- Als u zou beslissen om deel te nemen aan een fotoreis met een vliegreis naar uw fotoreisbestemming, bent u tijdens de duur de fotoreis automatisch verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid + rechtsbijstand en lichamelijke ongevallen en u wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten.


Over onze Cursussen


Onze online-fotografie cursussen zijn zowel ontspannend als informatief, zonder al te veel vakjargon en met niet meer theoretische en technische zaken dan noodzakelijk om mooie foto's te leren maken. U krijgt altijd de handvatten aangereikt waarmee u het meeste uit uw fotografie hobby kunt halen en wordt volledig perssonlij ondersteund door de professionals van het fotografie collectief.